onsdag 22 januari 2020

Wander

Denna sida kom till lite av misstag. Jag hade egentligen gjort denna bakgrund till en annan LO, men när jag hade torkat den gula och orangea färgen så passade det inte alls. Så jag lade undan pappret i lådan och sparade det till annat tillfälle. Och ett annat tillfälle kom nu! Eftersom More than Words utmaning i januari är Highlight och Sunset colours så passade denna bakgrund perfekt. Jag fortsatte att jobba på bakgrunden med svarta cirklar, stämplar och rubons. Före jag stämplade så planerade jag fotonas placering och skrev journalingen. Journalingen brukar jag annars göra sist. Fotona som jag använt här passar också perfekt till temat highlight, eftersom de föreställer en utfärd som vi gjorde på vår resa i somras och som verkligen var en höjdpunkt.The excursion to the Croatian isles Hvar and Brac was the HIGHLIGHT of our trip!
7 kommentarer:

Empire of the Cat sa...

What a beautiful place for a trip, looks lovely. Thanks for joining us at More Than Words this month! Elle xx

Dana Tatar sa...

Fantastic design! I love your use of watercolor and stamps. Thanks for joining us at More Than Words Challenges!

Heike`sAugenBlick sa...

Oh Sara, that is spectacular beautiful.. everything matches perfectly together! I really love this one!! Thank you so much for joining us at MTW. Have a beautiful day. xoxo Heike

Linda Pekrul sa...

What a lovely layout! I love all the stamping you did on it. Looks like it was a wonderful holiday! Thanks for sharing with us at More Than Words!

anai.pl sa...

Oh! I love dots and circles, so I'm a big fan of this layout :D Great composition too!
Thanks for joining More Than Words challenge

Yulia sa...

Light colorful project!:) Real scrapbooking! Beautiful pictures! Thanks from MTW Challenge! Yulia:)

Sarah Dorgere sa...

Wonderfull page! Thank you so much for joining us at MTW