måndag 8 juli 2019

Hello Sorrento.

Mina favoritfoton att scrappa är förstås bilder på barnen, men överlag bilder med människor. Jag har flera andra bilder som jag tycker varit lyckade eller som föreställer något viktigt eller något jag skulle vilja scrappa. Men om det inte är en människa med på bilden hittar jag sällan inspirationen. Bilderna lämnar att ligga i lådan, hur bra de än är. Men tack vare More than Words juliutmaning Discover & old stash så har jag överraskat mig själv med att scrappa en bild från höstens resa, och inga människor är med på bilden! Jag ville göra en lite annorlunda bakgrund, och fastän jag har usel handstil så skrev jag ett citat direkt på bakgrundspappret, för jag visste att det ändå skulle bli övertäckt till stor del. Jag samlade ihop lite olika passande die-cuts och stickers från mina lådor, men fastän de är från olika paket så går de ihop ändå tycker jag. Eftersom rubriken/journalingen blev ganska stort i svart på högra sidan, så tyckte jag det behövdes lite svart på vänstra sidan också för att balansera upp det, och den randiga spillbiten var perfekt.


DISCOVER means to me to try new things and see new places, so I chose a picture from our latest family vacation. For this page, I also used some older die-cuts, papers and alphas from my STASH and mixed with some newer ones.9 kommentarer:

Priya sa...

Love the picture you used here along with the journaling. Lovely interpretation of the challenge. Thank you for playing with us at More Than Words Challenge.

Daisy Ramsay sa...

Your creation is very light, I like it very much. So pretty!! ♥
Thank you so much for playing along with More Than Words

Heather McMahon sa...

Once again this is such a fabulous interpretation of our challenge. I love your quote too! Thanks for joining us again at More Than Words.

Hina Mirza sa...

Lovely way to preserve your memory and a great take on our challenge.. Thanks for playing with us over at MTW..!!

Anonym sa...

I love the way you have used your old stash. thank you for joining us in the More Than Words challenge

Anat Weksler sa...

Lovely LO!!. Thank you for joining us, once again in the More Than Words Challenge.

Nuneka sa...

Beautiful layout!!
Thanks for playing along with us at More Than Words!

Nicole Doiron sa...

Another amazing project! Thank you for playing along with us at More Than Words!

Daria Schukina sa...

Stunning layout! Love it! Thank you so much for playing along with More Than Words.