tisdag 24 april 2018

Awesome

Stora foton som detta har jag scrappat ett par gånger förr, och det är alltid lika roligt och utmanande! På denna LO har jag gått lös med olika texter, så det var lite svårt att välja vilken av dem som skulle räknas som rubriken, inte för att det spelar så stor roll heller. Moodboarden hos More than Words denna månad innehåller temat Nature & Animal, och jag fick äntligen användning för mina die-cuts av giraff och ananas. Dom var dessutom den perfekta färgen till denna utomhusbild av barnen. Förutom att jag använt en del die-cuts så stämplade jag också lite för att få in lite mer variation och dimension. Och fastän denna inte innehåller ett enda mixed media-element så tycker jag den blev riktigt lyckad.4 kommentarer:

Heather McMahon sa...

Oh my goodness - this is outstanding! I adore the large photo and the title words are so cute! It's always great to see your work at More Than Words.

langeatheart sa...

Your layout is beautiful! If you can add a small blurb about nature and how it applies to your page that would be great! All the best from MTW! :)

Nicole Doiron sa...

Absolutely gorgeous! Thank you for playing along with us at More Than Words!

Valerie Ouellet sa...

wow wow! I love it Thank you for playing with us at MTW challenge!