måndag 27 februari 2012

Bröllopskort

I helgen var vi bjudna på bröllop, och jag fick uppdraget att laga kortet som vi och några av deras andra kompisar skulle ha med presenten. Oj vilken uppgift! Jag började fundera hur jag skulle göra, jag hade inte mer än ett par dagar på mig heller. Men jag ville göra det ganska enkelt, men ändå inte tråkigt eller simpelt. Så jag bestämde mig för att maska och stämpla, på så vis blev det också platt och rymdes bra i ett kuvert, vilket var bra. Jag kände nog lite press för att det skulle bli bra, det är ju ett sånt speciellt tillfälle och eftersom vi var många om kortet så ville jag ju att alla skulle vara nöjda.
Såhär blev resultatet:

kuvertet

framsidan

insidan där alla skrev sina namn
Först när hela setet var färdigt så störde jag mig enormt på att jag klottat och stämpelfärgen hade kommit där det inte skulle. På kuvertet ser man det tydligt och sen inne i hjärtat om man ser noga så är det klottat beige färg. Men sedan så tänkte jag, det är ju ett handgjort kort, inget fabrikstillverkat, och det måste väl få synas..? Så nu har jag ändrat mig och tycker till och med att det är lite charmigt då det inte är perfekt :)

3 kommentarer:

Marika sa...

Oih, todella kaunis!

Anonym sa...

Fint! Rätt tänkt! Ska synas det är handgjort :)
Kram Maja

Lisbet sa...

Kortet är riktigt fint och du har så rätt, det ska se hemgjort ut. Jag fick nog titta riktigt noga för att hitta vad du störde dig på! :)