fredag 21 oktober 2011

Crackle Paint


Toisessa DT-paketissa sain pullon Crackle Paintiä, muut dt-tytöt ovat myös tehneet ihania askarteluja Crackle Paintillä, ja tässä saatte ehkä uusia ideoita.
Distress Crackle Paint on monipuolinen tuote jos pidät vanhentuneesta lookista ja vintagea. Olen tässä koonnut pari ideaa, mitä voit tehdä Crackle Paintistä. Paperinauhalla on monta väriä tästä krakleerausmaalista, ja olen käyttänyt Fired brick-väriä, jota sopii erittäin hyvin esim. joulukorteille. Purkissa on sisäänrakennettu sivellin, mutta voit toki myös käyttää omaa sivellinta tai muuta välinettä. Jos maalaat paksun kerroksen, kuivumiseen vie muutama tunti. Mutta ohuet kerrokset kuivuvat nopeasti, ehkä alle tunnissa.

- Voit levittää maalia suoraan paperille, tässä olen levittänyt väriä tagilla. Mutta voit tietysti maalata suoraan skräppipaperille, vain osaalueelle tai koko paperipala.


- Voit värjätä esim. kukat, chipboardkuviot, aakkoset ja napit. Kokonaan tai vain alueen. Jotta halkeamat esiintyivät vielä paremmin voit levittää/hieroa Distress inkiä tai Fluid chalkia päälle.

Paksu kerros tekee isot halkeamat, ja ohut kerros pienemmät halkeamat.
---

Tässä ovat pari valmista työtä, missä olen käyttänyt Crackle Paintiä.


Skräppisivussa olen käyttänyt chipboardsydäntä, jota värjäsin ennen Crackle paintilla. Lisäsin vielä vähän Snow-Tex tekolumi-maalia. Paperit ovat BB:n ihanasta Et Cetera-kokoelmasta. Pyöreän paperin nimi on Filigree die cut, valokuvan alla on muotopaperi, joka olen leikannut irti Cut Outs paperista. Myös bingo-kortti on leikattu samasta paperista. Taustapaperi on Bazzill Pomegranade cardstock. Leimasin journalingleimasimen tästä KC:n setistä, tälle paperille, sitten leikkasin kuviot irti. Käytin kuviot sekä koristeena, että journaling kirjoittamiseen. Kukkien keskustassa on valkoinen Pearl maker. Pienet aakkostarrat ovat mini chalkboard alpha red.
---

Valmis joulu-tagi
Tagissa olen käyttänyt valkoinen Pearl maker kukan keskustassa, gesso säkkikankaalla, pitsi ja Authentique aakkostarrat.
Toisessa postauksessa saatte enemmän tietoa gessosta! Ja paljon kiitoksia kommenteistanne, ilahdun jokainen kerta!

7 kommentarer:

Riikka sa...

Ihana skräppisivu ja todella mahtava tagi!

Anski sa...

Itse ostin just vähän aikaa sitten tuota värittömän väristä crackle paintia ja tykästyin kyllä tosi paljon! Tekisi mieli kokeilla noita värillisiäkin...
Upea leiska, ihanat sävyt ja runsaus!

Merkkari sa...

Voi kun on taas ihana leiska! Tykkään hurjasti tuosta C-kirjaimesta, jonka olet maalannut vain osittain. Se näyttää hyvältä!

Maja sa...

Fina alster du gjort!
Jag har tänkt skicka efter crakle paint men ännu inte kommit mig för och då jag va till Sinelli så fanns det inte i den fysiska butiken.:( Kul se hur crakle paint funkar i praktiken :)
Snygg stege då skruvat ihop!

Merkkari sa...

Käyhän blogissani :)

SannaS sa...

upea sivu!!! huiman ihana tagi!!!! valtavan kauniita yksityiskohtia molemmissa!! =)

Marika sa...

Toi leiska on magee!!! ja tagi kans. :)