fredag 9 september 2011

Glimmer mist

Jag har gjort min första tutorial, eller inte vet jag om man kan kalla det tutorial, men för Paperinauhas räkning så gör jag ett inlägg om Glimmer mistens olika användningsmöjligheter.
----

Tänään aion kertoa teille muutamia vinkkejä ja tapoja miten voitte käyttää Tattered Angelsin Glimmer mistejä. Paperinauhalla on useita värejä Glimmer mist suihkeja nettikaupassa, käy katsomassa!
Olen käyttänyt Candy Apple Red-väriä, se sopii hyvin sekä joulukorteille että skräppisivuille.


Kun aiot käyttää glimmer mistiä, ravista pulloa hellävaraisesti, ettei synty paljon kuplia. Ja käytä suojapaperia projektisi alla! Vanha lehti tai jotain..

1. Käytä sellaisenaan ja suihkuta "vapaalla kädellä".


2. Ruuvaa suihkepullon korrki/tulppa irti ja levitä väriä niin että tulee "tahroja" (käytä sivellintä tai "putkia" suihkeosan alapuolella.)


3. Käytä maskia tai sabluunaa.

Tässä tapauksessa maski oli suurempi kuin maalattava paperi (tagi). Yleensä paperi on suurempi.

4. Maalaa siveltimellä vapaalla kädellä.

Maalaa kehykset, ympyrät, taustat ym.

5. Maalaa kukat, pitsit, kakkupaperit, aakkoset ym. pensselillä tai suihkuttamalla.

Värjätty siveltimellä
Värjätty suihkuttamalla
Värjätty pitsi

6. Rajoita alue joka suihkutat ja luo jännittävät kuviot ja tehosteet sivuillasi. Voit luoda terävät reunat ja myös pehmeät reunat jos revit paperin jonka käytät apuna rajoittamaan aluetta. (jos joku nyt ymmärsi tuo..)

Terävät reunat, yksi kahdesta "maskipaperista" poistettu

---
Tässä ovat pari valmista työtä missä olen käyttänyt Glimmer mistiä. 


Vattenlek-skräppisivussa käytin maalaamani Priman kukkia. Olen käyttänyt Basic Grey:n Out of Print kokoelmaa, Bits 'n Pieces taustapuoli ja Mish Mash etu- ja taustapuoli. Color core:in coredinations cardstock, pitsi, Glitz:in päiväysleima, Delight aakkostarrat, ihanat mini-aakkostarrat ja helmet kukkien keskustassa.
---


Tässä on valmis tagi. Kukka, musta enamel accents kukan keskustassa, aakkostarrat ja pitsi. Maski on Tattered Angels:in oma Glimmer Screens.

Toivottavasti saitte muutamia uusia ideoita!

Inga kommentarer: