torsdag 15 september 2011

Fasadrenovering

Jag har inte visat så mycket annat än scrap här i bloggen, men eftersom den heter "pysselblogg" så kommer jag kanske att börja klämma in lite andra saker som tillhör kategorin pyssel eller övrigt framöver, kanske mest inredning och sånt. Då vi köpte vårt hus för 2 år sedan visste vi redan från början att vi skulle renovera totalt både invändigt och utvändigt. Inne är det så gott som klart sedan lite över ett år sedan, men ute håller vi (gubben) fortfarande på. Tänkte visa lite bilder på framsidan av vårt lilla hus idag och förändringen som skett.

FÖRE
EFTER
Det är inte riktigt klart ännu, bla. stuprör och lister runt fönstret fattas ännu, men man ser ju ungefär hur det blev att se ut. Det började bli lite skymt ute när jag tog bilden, men de nya utelamporna får lysa upp ist :) Notera att ytterdörren är ny, att fönsterbågarna på kortsidan är vitmålade och att skorstenen har fått en "hatt". Fönsterblecken (heter det så?) kommer också att bli nya, vita.


Denna fina Välkommen-skylt hänger vid dörren. Hittade den på Gammaldags torg för ett år sedan och visste redan då att den kommer att passa bra där den finns idag.
En annan dag kommer jag med bilder från baksidan, där har vi lagt in två nya fönster som inte fanns före :)

1 kommentar:

Maja sa...

Det blev ett nytt hus, ljust och fräscht! Kul att se lite annat än bara scrap grejor :) Att renovera är minnsan pyssel det med!